Marmarita sau Cum sa iti pacalesti clientul!


              Aseara, am fost in oras cu niste treaba ( shopping.... importanta treaba ). Trebuia sa imi cumpar fond de ten, pudra si anticearcan. Fiind in apropierea magazinului Unirea, am intrat acolo. La parter, la B&B am gasit super oferta: fond de ten de la L'Oreal cu pudra bonus! 
  Cum va spuneam: merg la fix, intreb, gasesc, cumpar si plec. Cand sa plec, ma suna o prietena sa raman in Unirea ca vine sa ne vedem ( ea fiind aproape de magazin ). Stabilim sa ne vedem la etajul 4, la food court. Zis si pornit spre et. 4. 
"Oferta speciala" Marmarita
  Nici nu reusesc sa urc scarile rulante, ca ma "acosteaza" o tanara cu oferta FOARTE speciala a restaurantului pe care il reprezinta: Marmarita. Ma opreste, imi povesteste despre meniu si despre oferta speciala ( la orice portie de paste primesti inghetata moca ). Ii multumesc frumos si ma indepartez, cand, sunt acostata de o alta tanara, cu un alt flyer si o alta super oferta ( mai putin agresiva si mai draguta fizic  ). 
Ei bine! ceea ce m-a infuriat a fost - a doua domnisoara imi povestea despre oferta restaurantului pe care il reprezinta cand, dintr-o data ma trezesc cu prima don'soara si inca o "asistenta" care imi explicau ca la restaurantul lor exista calitate si ca nu au nevoie de reduceri la meniu. Am ramas socata la show-ul ce se desfasura in fata mea, la agresivitatea de care dadeau dovada tinerele don'soare. 
  Scarbita, am plecat spre o alta parte a etajului. Prietena mea intre timp ajunsese si se asezase fix la restaurantul cu pricina. Merg acolo, ma asez, o tanara vine si ne aduce meniurile si pleaca. Ei bine, acum urmeaza partea interesanta! Dupa 10 min suntem intrebate ce vrem sa comandam, spunem ce vrem de baut si adaugam: "pentru mancare, va spunem cand ne aduceti bauturile". Dupa inca 10 min, vin bauturile, spunem ca vrem sa comandam si de mancare si ni se spune: Imediat vine colegul meu sa ia comanda". Bun.... noi fetele incepem sa vorbim si iar sa vorbim si sa vorbim ... si ne trezim dupa alte 30 min, cu o senzatie de foame nemaintalnita. Facem semn chelnerului sa vina, ne raspunde cu "Imediat" si.... si asteptam, ateptam si iar asteptam inca vreo 15 min. Intr-un final dupa mai multe semne ( probabil se citea foamea pe fata noastra ) vine, ne asculta, noteaza comanda si pleaca. Dupa alte 15 min vine si mancarea .... Putina, rece si ... fara gust ( ori de la foame si de la nervii acumulati ni s-a parut fara gust, ori chiar asa era ).
Mancam, putin, nu de alta dar... deja ne-era teama ca ni se va face rau, facem semn ca vrem nota si ne pregatim de plecare. Vine nota, o achitam, asteptam restul.... inca 10 min. Ne-am lasat pagubase ( nefiind o suma mare ) si am plecat. Am uitat sa va spun: amandoua suntem fumatoare si in tot acest timp de asteptare nici macar o singura data nu ne-a fost schimbata "scrumiera" improvizata dintr-o farfuriuta a unei cesti de cafea.
Nu mai spun ca desi am comandat spaghetti nu am primit nicio inghetata, moca! 

Ce m-a deranjat? Atitudinea agresiva de a atrage clienti, "minciunile" spuse despre ofertele speciale, timpul pierdut pentru o masa de tipul: FAST food, atitudinea chelnerilor si lipsa de preocupare vis-a-vis de confortul clientului.

Asadar: va recomand sa NU beneficiati de ofertele speciale de la Marmarita!

( maine va povestesc si despre restaurantul unde imi place sa mananc )

6 comments:

Anonymous said...

Si eu am fot la Marmarita odata, eram la tribunal a trebuit sa astept pe acolo si am zis sa merg sa mananc ceva intre timp.M-am nimerit si eu la Marmarita invitata fiind de fetele lor, dar pe mine nu m-a deranjat modul lor de lucru deoarece am fost plecata pe afara (Istambul,Spania,Hong Kong etc)si acolo e tot cam asa.Cred ca astia au copiat sistemul de afara.La mine n-a intarziat comanda, am comandat tagliateli e funghi porcini si au venit cam in 10-12 minute, fiind foarte aglomerat.Surpriza a fost ca mi-au adus o inghetata in forma de spaghetti foarte misto, spunandu-mi ca e din partea casei. Imi pare rau pentru tine si bine pentru mine ca n-am avut ghinionul tau. Sincera sa fiu eu as mai merge la ei ca mi-a placut.

Anonymous said...

Marmarita? Daca vorbiti de restaurantul de la etajul 4 din Unirea as vrea sa spun si eu 2 vorbe. Am fost acum cateva zile acolo, era intr-o joi. Auzisem prin oras ca au o petrecere cu multe surprize. Am luat 2-3 prietene si m-am dus. Am ramas surprinsa sa vad cata lume era acolo si cati inca mai erau pe langa, nemaiavand loc. A fost chiar nice - muzica super cu MC, au avut prezentata o cutie de baclava- una imensa, a venit chiar si Matteo si a tinut un recital. Super atmosfera. Iar mancarea....pentru ca au servit si mancare pentru toata lumea sa testeze retetele lor....delicioasa. Ambianta era extrem de placuta, multi palmieri, mandarini am vazut, chiar si maslini; un decor cum nu am mai vazut sincer decat in Tunisia si Turcia in vacanta. Bravo lor, sa o tina tot asa. Recomand cu caldura.

Style | News | Gossip said...

Ma bucur foarte tare ca ma contraziceti. Poate am nimerit eu o zi mai....putin buna pentru ei. Voi mai merge inca o data si va voi spune cum a fost.
Multumesc pentru comentarii.

Anonymous said...

si eu am mancat la marmarita si fac comenzi si acasa si la serviciu...au mancare foarte buna dar ce strica sunt fetele alea care te agata cum urci scarile si pe mine ma enerveaza parca sunt niste disperate din piata ...

Anonymous said...

Garantez ca cele doua persoane care si-au irosit timpul comentand in amanunt lucururile care au vrut cei de la marmarita sa le scoata in evidenta prin petreceri si evenimente , sunt angajati ai restaurantului. Eu am fost acolo pe 7 decembrie. Nu e nicicum . Daca nu ai un apetit urias , te saturi. Inca un restaurant la unirii. Mare lucru. Cunoscatorilor de mancare mediteraneana le recomand "La Gondola".

Anonymous said...

:))..Nu stiu de ce am presimtirea,ca cei care lauda acest restaurant,sunt ori angajati,ori prieteni de-ai sefului cum am mai vazut de ex. pe facebook,ca isusi patronul isi lauda restaurantul:)))..(daca nu el,atunci cine).Oricum ceea ce vreau sa spun aici este adevarul despre acest restaurant,stiind foarte multe despre el de la prietena mea care a lucrat acolo acum ceva vreme.In primul rand,nimic nu e ceea ce pare acolo! de la mancare,pana la ofertele prezentate cu mare fast.Totul vine congelat si cumparat,deci nici un strop de mancare gatita acolo,mai ales pastele,ele sunt doar reincalzite! in al doilea rand,preturile sunt foarte exagerate,iar portiile sunt foarte mici,in fiecare zi existau plangeri pe tema asta.Alt defect si cred ca cel mai mare,al acestui restaurant,este locul unde se ''prepara'' mancarea,acel loc e un focar de infectie si nu exagerez cand spun asta,gandacii misuna peste tot,nu am crezut-o pe prietena mea,pana nu am vazut si eu...daca nu credeti,cereti sa vedeti bucataria si va veti convinge! sa nu mai spun de modul cum sunt tratati angajatii:sclavi!!!...sunt infometati,mananca o data pe zi si atunci te miri ce,nu au voie sa comande din meniu,pana si cafeaua si-o platesc,nu au voie sa puna nici o conditie,totul trebuie sa fie asa cum zice patronul.Tocmai de aceea,multi angajati au plecat la restaurante concurente.Asa ca sfatul meu daca urcati sa mancati la etajul 4 este sa evitati acest restaurant,sunt altele de langa mult mai bune,preturi acceptabile,mancare foarte gustoasa si servici de calitate.Numai bine va doresc!

Post a Comment

Carcoteste: