Campania sociala - SPALA-TE!


APA SI SAPUNUL te ajuta sa fii GURU!!

De cateva zile, incerc sa gasesc o solutie de combatere a "mirosurilor" emanate de organismele vii, nespalate. Va rog sa nu ma interpretati gresit! Nu vorbesc despre oamenii care sufera de anumite boli si put, ci vorbesc despre acei oameni care nu se spala cu zilele si nu isi schimba hainele decat o data pe saptamana!!
Un astfel de specimen ( pe cale de disparitie sper ) este un "coleg" de serviciu. "Colegul" il suport de cateva luni bune si am epuizat toate formele de apropouri legate de igiena corporala. Ei bine, astazi intamplator am gasit o campanie!
Sunt FERICITA si salut din inima CAMPANIA SOCIALA SPALA-TE!
Am cautat informatii despre aceasta campanie si nu am gasit decat doua articole aici si aici.  Initiatorul campaniei ( pare-se ) ca este Subiectiv. Asadar, ma voi implica activ in promovarea igienei personale si va voi tine la curent cu demersurile si rezultatele obtinute.
Pana una alta, va rog mult de tot sa imi propuneti solutii de "radicare" a problemei mele. 
Primul lucru pe care il voi face, va fi sa cumpar un sapun si un prosop pe care sa le daruiesc "colegului". 

Camasa CK Slim Fit


Q: daca il "cadorisesc" cu asta:


se va mai observa mizeria de pe guler si maneci?

4 comments:

Anonymous said...

De ce sa dati banii pe 2 lucruri pe care le va tine in sertar ( prosop si sapun ) si de ce o asa camasa ?? mirosul, jegul si matreata ( frumoasa de altfel dar prea inchisa la culoare pentru asemenea impuritati )vor persista indiferent de eticheta sau culoare. Bine sunt rau... dar fie, propun altceva : cizme de cauciuc ( culori abstracte si musai cu ciorap, pantaloni stil baggy cu captusala interioara termo ( nu elimina caldura, implicit mirosurile), bluza neopren si pe cap fes Jamaica ( cat mai larg cu atat mai bine pentru acoperit intreg scalpul si implicit strans matreata ca in sacul de aspirator.

Onan Barbarul said...

Daca vrei sa nu mai observi mizeria de pe guler si mansete poti incerca astia.
Altfel, pentru a imbin utilul cu placutul poti sa inlocuiesti camasa cu un "sweater" (a propos, sweater vine de la "to sweat?), si sa-i dai omului bonus, pe post de "bling-bling" un odorizant auto.

Style | News | Gossip said...

@anonim: :)) sunt de accord!!! numa' ca investitia este destul de ridicata ( si deh! la timpuri de criza... buget de criza ) si nu cred ca imi va rezolva problema :(

Eu said...

daca nu poti sa ii spui in fata (din diverse motive), fa un cont la yahoo si trimite de acolo un mail in care explici, intr-un mod civilizat, dar ferm, problema.

Post a Comment

Carcoteste: