Aurora Boreala

Azi toata ziua, am fost invadati cu informatii legate de "proaspata" explozie solara - cum ca: va topi satelitii, nu vor mai decola avioane, va fi "tsunami" solar, vom face cancer de piele si cate si mai cate. Ei bine, singura informatie cu care am ramas dupa bombardamentul cu apropiatul "sfarsit" al lumii, a fost posibilitatea formarii Aurorei Boreale. Mi se pare un fenomen cu care te intalnesti foarte rar in viata ( desigur, daca locuiesti la Polul Nord te poti "intalni" de mai multe ori ). Pe mine ma fascineaza fenomenul si recunosc: sunt o novice in domeniu.
Am gasit informatii aici
P.S. Pentru ca nivelul radiatiilor este foarte puternic zilele acestea, nu uitati totusi sa va protejati pielea cu crema de plaja ( factor de protectie ridicat, cat mai ridicat ), sa va acoperiti capul cu o sapca/palarie/orice, sa beti multa apa si sa va protejati ochii cu ochelari de soare cat mai inchisi. 
Guess Woman Classic Black
Recomandarea mea este:

2 comments:

Anonymous said...

La asa o pereche de ochelari, ar merge si un sal, o palarie de soare cu boruri mari, o rochita de panza in culori vii mulata pe corp si fara maneci, toate acestea asortate cu o pereche de sandale romane. Ce zici?
P.S. musai ca accesoriu esential port-tigaret si o poseta din fibre lemnoase. :)

Style | News | Gossip said...

@anonim: o sa postez un articol plecand de la comentariul tau. Imi pare foarte interesant ce spui. Multumesc!

Post a Comment

Carcoteste: