Prejudecata despre MODA

Ca sa arati grozav trebuie sa ai dimensiuni de manechin!
Ei bine nu sunt de acord cu acest "indemn". Toate emisiunile, revistele, site-urile ne intoxica cu imaginea femeii perfecte - adica cea care prezinta hainele designerilor. Am vazut foarte multe femei care arata extraordinar desi nu sunt chiar ....manechine. Eu cred ca totul depinde de STIL si atitudine. Poti cumpara milioane de haine in trend, sa te imbraci cu ultimile creatii de pe cat-walk-uri si totusi sa arati "nepotrivita in peisaj". Nu este nevoie sa arati anemic si de parca ai fi bolnava ( asta pentru ca toate manechinele arata foarte masculin, slabe, fara forme si cu o usoara tenta galbuie a tenului ) ca sa fi chic, in trend si sa arati ca scoasa din cutie.
Consider ca niste haine curate, calcate si care sa respecte "linia" reprezinta 30% dintr-o atitudine stilish! Restul inseamna: 20% - make-up, 20% accesorii si restul de 30% reprezinta atitudinea!
"Singurul tau ideal in moda ar trebui sa fii tu in cea mai buna forma a ta, adica tu imbracata bine pentru trupul tau, asa cum este el acum." Stilista Kendall Farr
Eu spun ca are dreptate! Asadar sa terminam cu isteria - trebuie sa am 45kg si sa ne preocupam de altceva mai "sanatos" si pentru suflet si pentru fizic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Carcoteste: